søndag 25. oktober 2009

Ti i skuddet # 2 - Gode minner


Inne hos Åshild på kreativ dagbok er nå oppgave 2 kommet, og denne uka var oppgaven:


Tema for ukens side er ”Gode minner”. Jeg vil at du skal ha fokus på hendelser som av en eller annen grunn har satt varige spor, opplevelser som gjør deg varm i hjertet. Kanskje de fyller deg med latter, eller varme, eller kanskje stolthet? Det kan være opplevelser fra reiser, fest eller hverdag. Ordet ”varm” skal være med på siden din, og denne gangen vil jeg at du skal bruke klistremerker for å skrive en del av (eller hele) teksten. Jeg vil også at du bruker silkepapir. Og ukens teknikkutfordring er å bruke tegning – og for all del; glem upedagogiske lærere som forteller deg at du ikke kan tegne! Det er nemlig bare jug! Vi kan tegne! Punktum. Tegn med feil hånd om du vil – det er frigjørende med tanke på slitsomme prestasjonstanter. Bruk lilla som farge. Få også med rektangelformen på en eller annen måte. Du skal bruke et printet bilde, blomster som pynt og i tillegg skal du benytte blekk.

En real utfordring spør du meg, men har nå fått til et bidrag denne gang også :)

Har brukt lilla og creamy brown - blekk

Bilde av Berline- muren, funnet på nett og redigert i pse.

Klistremerkebokstaver til ordene: varm og stolt

blomster

lilla silkepapir under bildet.

rektangelform

tegna sommerfuglen selv

takk til Åshild for nok en flott oppgave.

søndag 18. oktober 2009

Ti i skuddet





Inne hos Åshild: /http://kreativdagbok.blogspot.com/ har hun laget til en ny utfordring som går over 10 uker : Hun kaller den Ti i skuddet:


Utfordring #1 (12.-18. oktober)Temaet for ukens side er ”Dette gjør meg glad”. Jeg vil at du skal ha fokus på ting som får deg til å smile, ting som får gleden til å boble i deg. Et eller annet sted på siden din skal du ha med ordet ”sprudle”. Jeg vil at du skal bruke håndskrift til all teksting. Store deler av siden din skal være avispapir. Bruk maling – på en eller annen måte. Og fargen gul. Jeg vil også at du skal ha med en eller flere sirkler. Bildemotivet ditt skal være et glansbilde. Du skal bruke en eller flere knapper som pynt, og på en eller annen måte skal du bruke en synål når du lager siden din. The rest is up to you!


Her er min løsning på oppgaven: Teksten er : "jeg sprudler når: jeg er sammen med gode venner,


jeg får være kreativ, jeg er ute i skog og mark. Fotografering, scrapbooking.

torsdag 15. oktober 2009

nå er Høsten her!!!

Det er blitt kaldt ute, og Høsten er definitivt her. Så nå har jeg begynt på årets julekort! For seint vil noen mene, altfor tidlig vil andre mene, men jeg har nå laget 12 til nå, og har valgt å gjøre de enkle og ganske like. Var inne på kreative sider og fant denne artikkelen:www.kreativesider.no/index.php?option=com_content&task=view&id=418&Itemid=1 og jeg har brukt samme bakrunn som Anne Marit forklarer . Veldig greit og dekorativt syntes jeg :)





Har på de to andre kortene brukt utklippsark fra Panduro, fordi bakgrunnen ble litt mørk for stemplet. Har også brukt glitterlim på alle kortene for å få en litt "frosty" stemning. Stemplet jeg har brukt er fra papirgleder og tekststemplet er fra kreativ hobby.
"God Jul" er klippet ut av et ark fra Panduro.



mandag 5. oktober 2009

I siget :)


Her kommer enda en side, må være rekord fra meg dette :) :)
Her er det I M som er glad i å kle seg ut, og særlig bli malt med ansiktsmaling :)
Brukt:
mønsterark- heidi grace
rosa Bazill
filt snøkrystaller- prima
bit fra journalingbook - makingmemories
alfa fra SassaFrasLass

søndag 4. oktober 2009

Noe mere nytt

først en navdegskort til niesa vår. her er det brukt rosa Bazill, bilde fra nettet, bling, rubons,blondeserviett, papirbord, blomst
Så er det en Halloween LO . Her er det brukt orange filtramme, mønsterark fra Bo Bunny, ChestnutRoan til å sverte kantene, Halloween chipboard fra ScenicRoute.